top of page

Grønnsaksabonnement 2024

----FÅ PLASSER LEDIGE----
Om du er interessert kan du sende en epost til post@korsvikengard.no
 

I år har vi et svært begrenset antall ledige plasser til sesongens abonnementsordning, men vi prøver å godt vi kan å få plass til noen til.

Ukas kasse består av grønnsaker og urter som er i sesong akkurat da. Den inneholder 7-9 enheter og koster 300,-

I år vil vi bruke kasser med lokk som skal stå igjen på hentestedet. Dette gjør vi for å redusere bruken av engangsemballasje, men samtidig sørge for at grønnsakene holder seg friske lenger. Du tar med varene i egen pose eller annet.

Innholdet i kassa kan hentes enten her på gården eller på Jordnært Lillehammer. Du kan velge om du vil ha levering ukentlig eller hver 14. dag.
 

Vi har som nevnt noen ledige plasser så ta kontakt på epost post@korsvikengard.no eller send en melding om du er interessert.

Vi håper å starte opp med levering av abonnement fra mai og ut november, men dette vil avhenge av hvordan sesongen blir.

Du vil i forkant av levering få en e-post med informasjon om innholdet i ukens levering, samt liste over andre tilgjengelig varer du kan bestille i tillegg.
 

I år har vi også et nytt prosjekt på gang for å prøve å dekke etterspørsel etter egg fra beitende høner. Vi har valgt å kalle dette "Andelshøne" og mer informasjon om dette kommer etter hvert. Det innebærer uansett at det stort sett vil være mulig å velge egg i tillegg til grønnsakene i kassen.
Økologiske surdeigsbrød baker vi også en dag pr uke og det vil være mulig å få levert dette samtidig med grønnsakskassen.

Om du skal på ferie, kan du sette abonnementet på pause i inntil 8 uker (evt. gi bort ukas levering til hus-,katte-, hunde-, hagepasser etc...).
 

Vi setter pris på:

-at du gir beskjed om endringer, avbestilling eller tillegg så fort som mulig.

-at du betaler når du henter esken (Vipps)

-at du henter esken utleveringsdagen (eller gir beskjed)

-at du gir beskjed til oss om det er noe du ikke er fornøyd med (så vi får gjort noe med det)

-at du gir beskjed til alle andre om du er fornøyd 

bottom of page